Hogyan tudok Délvilág hűségkártyát szerezni?
Figyelt kérdés
Szeretnék megvenni 2 sütis könyvet a délvilágtól, de drága lenne, viszont ha lenne valami hűségkártyám úgy már olcsóbb volna. Köszi annak aki tud segíteni ebben2010. nov. 6. 21:34
1/2 anonim válasza:
Én a könyv problémáimat rég megoldottam... Leülök a könyvesboltban és olvasok XD A sütisnél meg kiírod pár jó süti nevét és INTERNET :)
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok:
"Kinek jár a hűségkártya?
Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!