Egy régi könyvet keresek, tudtok megoldást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta keresek egy könyvet, ami még a szüleim gyerekkorából maradt meg, tehát úgy az 1980-as években már léteznie kellett. Nyilván azóta nem találom, nagyjából 10 éve olvashattam utoljára és a címét is teljesen elfelejtettem, valamiért a “ Mimóza” cím nagyon berögzült. A sztori arról szólt, hogy volt egy iskolás lány, akinek egy majma is volt talán, és a torkán akadt egy halszálka. Valakitől azt hallotta hogy ez ilyen rossz előjel, ezért egy héten belül meg fog halni, és így teljesen megváltozott az élete, levágta a haját stb.. Tudom elég beteg, de akkor érdekesnek tűnt, és nagyon kiváncsi lennék megint rá. Ha megőrülök sem találom sehol, úgy tűnik az internet sem ismeri, szóval ezért fordulok hozzátok, hátha valaki olvasta és nem olyan rossz a memóriája mint nekem! :)nov. 17. 20:10
1/4 anonim válasza:
van a fb-n ilyen könyvmolyos csopi, esetleg írd be oda:)
3/4 anonim válasza:
Lakner Judit - Kozma György: Balettcipőben Tokióig
4/4 A kérdező kommentje:
#3.
Úristen, tényleg ez az, nagyon köszönöm, el sem hiszem, hogy valaki ismerte! :)
dec. 24. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!