Lehet erre valami megoldás? Egy régi játéknak a kódját már beaktiváltam, de egy másik felhasználón amire nem emlékszek
Figyelt kérdés
Vagy 10 éve volt, gőzöm sincs milyen profillal vagy e-maillel aktiváltam be, nem is tudom hogy akkor volt-e egyáltalán Ubisoft launcher. Ez a Driver San Francisco játék, milyen izgatott voltam mikor megláttam a boltban, de aztán sose játszottam végig mert nem tudtam angolul. Most meg a kódot hiába írom be, azt írja egy másik profilhoz már be van aktiválva, és a játékot meg kivették a forgalomból, újat se tudok venni :(2023. nov. 30. 11:01
1/1 anonim válasza:
Nincs megoldás. Egy kulcs egyszer aktiválható, és nem vihető át más profilba. Annyit tehetsz, hogy valahogy megtalálod melyik profilban van benne - az eltelt idő miatt az is benne van, hogy a fiókot már törölték, akkor végleg esélytelen. Marad a kalózverzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!