Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rlfek örökségében hány éves Lee?

Rlfek örökségében hány éves Lee?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés most merült fel bennem miközben olvastam. Ez később kiderül? Ha igen hány éves? Mert ha egy ha jól tudom 18 éves lányhoz hozzáadnak egy mit tudom én 100 valahány éves csávót (kb szerintem ennyi idős lehetnek az elfek)az azért... kicsit.. hagyjuk. Szóval. Hány éves? És ha nem biztos akkor kb mennyi lehet?

#könyv #kor #Az elfek öröksége #Sandra Reginer #Leander FitzMor #Felicity Morgan
nov. 14. 21:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat: Elfek örökségében
nov. 14. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az adott könyvet pont nem olvastam, de a romantasyk 99%-ában ez az alaptevés, hogy a többszázéves tündér/vámpír/elf/egyéb lény egy kamaszlányban találta meg élete szerelmét, és többszáz éve alatt még sose élt át ilyet. :)
nov. 15. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Megvann. 1692-ben szuletett!!
nov. 16. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!