Szabó Ervinben RÖGTÖN kikölcsönözhetem újra a visszavitt könyveket? Ezt meg lehet tenni??
Odasétálsz a könyvtároshoz, és megkérdezed kedvesen, hogyha megvárod, akkor van-e rá lehetőség.
Ha nincs rajta előjegyzés, akkor nem hiszem, hogy ne engednék. Max tényleg az, hogy várnod kell, de a könyvtár szerencsére nem unalmas hely. :)
Ha más nem kért rá előjegyzést, simán engedni fogják, hogy újra kikölcsönözd, mert az a könyvtárnak is egy újabb jó adat a statisztikában.
De azt nem értem, hogy mit akar jelenteni, hogy "Csak ugye, ilyen hülye gépbe kell bedobni." Kell?! Vagy csak lehet oda is a gyorsabb ügyintézés miatt?
Szerintem nem kell bedobni. A könyvtárosnál, ahol a kölcsönzést intézed biztosan a visszavételt és az azonnali újrakölcsönzést is tudod intézni egyszerre. Menj oda hozzá a könyvvel együtt, és mondd el, mit szeretnél.
Ahogy írtam, neki is az az érdeke, hogy kividd újra a könyvet.
5-ös, a kölcsönzés is gépesítve van, nem embereknél kell azt sem intézni.
De keresek majd valakit, hátha tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!