Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 100 év múlva tekinthetnek a...

100 év múlva tekinthetnek a Harry Potter könyvekre olyan klasszikusként az irodalomtudományban, mint ahogyan ma tekintünk Voltaire, Tolsztoj vagy Dosztojevszkij műveire?

Figyelt kérdés
nov. 14. 06:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10. Fú, de harapós kedve van itt valakinek! :-D

Ha ezt nekem (5.7.9.) írtad, akkor ezt válaszolom:

A 9-es választ a 8. válaszolónak írtam, aki 6 kérdést tett fel nekem sorban.

Az "utolsó kérdésedre..." abban a kérdéssorban a 6.-ra utal, és amit részben már tobben kérdeztek, ("lehet-e fantasy klasszikus?") így pl. én 2x írtam már rá korábban választ, és mások is.

Nem tudom, ki a 8-as es kivel azonos meg kivel nem.

Nem "folytatok párbeszédet", az 5-t a kérdezonek, a 7-est a 6-nak írtam. A 9-est a 8-asnak, a 11-est a 10-esnek. Remélem, így világos, es megnyugodtál akkor?

nov. 16. 02:36
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem legfeljebb annyira számít majd klasszikusnak a Harry Potter, mint a Cujo vagy a Sandman. Inkább lesz egy fejezet vagy széljegyzet az irodalomtörténetben, mint klasszikus.
nov. 16. 09:57
 13/13 anonim válasza:
Ez szórakoztató irodalom, nem pedig szépirodalom. Kb olyan lesz mint most a Micimackó, örök lesz, de nem a legfelső polcokon lesz a helye.
nov. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!