Csak azért nem On Sai: Vágymágusok 4. részét írtam, mert abból még hátra van 2-3 fejezet, de amúgy ez lenne.
nov. 6. 22:25
2/12 anonim válasza:
Több is volt:
Terry Hayes: Nevem Pilgrim
Caleb Carr: A halál angyala
Carlos Ruiz Zafón: Lelkek labirintusa
William Landay: Jacob védelmében
Joanne Harris: A St. Oswald fiúiskola
Stieg Larson: A tetovált lány trilógia
Walter Tevis: Vezércsel
Donato Carrisi: A lelkek ítélőszéke
nov. 7. 07:30
3/12 anonim válasza:
Talán a Frankie (Jochen Gutsch · Maxim Leo), a Verity (Colleen Hoover), vagy a Fiúk a völgyből (Philip Fracassi)
nov. 7. 15:32
4/12 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert nagyon sok volt.
Ami így elsőre eszembe jutott:
Jó kislány a halott kislány (egy sorozat negyedik része)
nov. 7. 21:13
5/12 anonim válasza:
Ludányi Bettina: Meghasadt valóság
H.D. Carlton: Fáj?
CoHo: Layla
CoHo: Verity
Liane Moriarty: A férjem valamit titkol
Sorozatok:
Ana Huang: Twisted
H.D. Carlton: Macska-egér duológia
Abbi Glines: Sea Breeze / nem először olvastam a sorozatot, minden évben elolvasom kb 7 éve /
nov. 7. 23:48
6/12 anonim válasza:
Imolya Patrícia: Esetlapok
nov. 8. 15:57
7/12 anonim válasza:
Még talán januárban olvastam Robert Galbraith-től A koromfekete szívet. Azért emlékszem ennyire, mert sokszáz oldalon keresztül se volt unalmas, alig lehetett letenni... Nemrég olvastam a következő részt, A hömpölygő sírt, ez már nem volt olyan jó, mint a korábbiak. Ezt is jól írta meg persze Rowling, azzal nincs is baj, de az alapötlet elég valóságtól elrugaszkodott, meg a zárt helyszín miatt nem is tud olyan mozgalmas lenni, inkább nyomasztó.
nov. 8. 16:41
8/12 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Engem válassz!
Bár nagyon sokat olvastam idén, de ez az abszolút favorit. Bár még vagy húszat fel tudnék sorolni, ami nagyon tetszett.
nov. 8. 22:58
9/12 anonim válasza:
Nekem a Csillagainkban a hiba!!! :)
nov. 9. 00:43
10/12 anonim válasza:
Romsics Ignác Magyarország története tetszett a legjobban, nagyon korrekt tömény összefoglalója volt a magyar történelemnek, kb olyan mintha az ált sulis és középiskolai tananyagot egybe letoltam volna, aranyos nosztalgiát hozva magával. Idén sajnos sokkal kevesebbet olvastam, mint szeretnék eddig kb 20 könyvet olvastam csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!