Karácsonyi ajándékötleteket jöttem szerezni a két nagymamámnak 😁 Tudnátok segíteni? 78 és 83 évesek
Az egyik Danielle Steel könyveket olvas, meg valami orosz írót dicsért a napokban. Nem emlékszem a nevére. Mivel drágák a könyvek, a sógornőjétől örökölt könyveket is elolvassa, akkor is ha unalmas életrajzok. Sandra Brownt nem szereti.
A másik azt olvas, amit anyum kinyomtat neki. Szereti Wass Albert, Jókai Mór könyveit, utoljára olvasta Jules Verne Várkastély a Kárpátokban című könyvét.
Valami olyan könyvre gondoltam, ami nem túl szomorú (mind a ketten özvegyek), és nincs benne túl sok erotika, mert nem szeretném magam kellemetlenül érezni 😁
Gomdoltam valami karácsonyi könyvre, ami pörgős ,ha éldekorált, az egy plusz (nem láttak még olyant).
Az auschwitzi tetoválóra is gondoltam, de nem tudom, hogy hogy fogadnák a náci témát.
Ha Danielle Steel akkor A szellem!!
Alexandra Ripley: Mary oroksege
Fekete Istvan: Regi karacsony(ez nekik kulonosen nosztalgikus lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!