(Még) nem olvastam, csak az összefoglalót olvastam el wikin. Az alapján egyértelműen olvasásra érdemes szerintem. Olyan szempontból ad hozzá az eredeti sztorihoz, hogy főleg Harry fiáról, Albus Perselusról szól a történet, aki a Griffendél helyett a Mardekárba kerül, emiatt... de nem írok több spoilert.
okt. 28. 15:33
2/11 MDaniel98 válasza:
Egnek elmeg, de azért olyan sokat ne várj tőle szerintem.
okt. 28. 15:54
3/11 anonim válasza:
Közepes fanfic szintet hozza, több ponton is ütközik a könyvekkel, nem úgy működnek a tárgyak, nem olyanok az emberek.
okt. 28. 16:00
4/11 anonim válasza:
Mindig is imádtam a Harry Pottert amit megjelent az elátkozott gyermek meg is vettem elolvastam de ahogy #2-#3 írja elmegy egynek hozzá olvasod mint egy fan fiction-t és ennyi de ha tényleg jót akarsz akkor a Nurmengárd trilógia egy magyar srác írta kb 7 könyv megjelenése után a felnőtt Harryék életét követi nyomon én éveken át gondolkoztam rajta aztán felkerült hangoskönyvként és hát b*szod, zseniális. Végülis Harry Potter történetek felnőteknek nem tocsog a vérben de azért súlyosabbak a tétek nagyobbak a veszteségek és a mágia is nagyobb szabású sajnos a srác eredeti nevét nem tudom de Parselmouth Lion néven írta őket és 3 könyv: a negyedik torony az ezer nevű és a Smaragd Sigilus fent van hangoskönyvkent Yt-on es könyvek online érhetőek
okt. 28. 16:20
5/11 anonim válasza:
Olvastam .
Többet vártam volna tőle, kb olyan mint amikor én tini koromban alkottan egy saját kis HP történetet magamnak.
okt. 28. 16:32
6/11 anonim válasza:
Igen, igazuk van az előző válaszolóknak. Szerintem is olyan, mint egy fanfiction, én is jobbat vártam tőle. Én a könyvet csak kb. a feléig olvastam, viszont nem tetszett. Egyrészt azért, mert nem azok a karakterek vannak a főszerepben, mint eddig voltak, akiket megszoktunk. Ezért is nagyon furcsa számomra, hogy hirtelen ekkora lesz a váltás. Nekem sokkal de sokkal jobban tetszettek az előző szereplők, a történet és a könyvek. Szerintem nagyon nem lett az igazi ez az Elátkozott gyermek.
okt. 28. 19:35
7/11 anonim válasza:
Én nagyon utáltam, pedig emlékszem, rendkívül vártam, és elsők között vettem meg. Az egész sztori nagyon gyenge és erőltetett volt, a karakterek teljesen idegenek önmaguktól. Nem hozta egyáltalán a szintet.
okt. 29. 10:39
8/11 anonim válasza:
HP fanként mondom hogy nagyon rossz, én nem is tekintem "kánonnak". Óriási hülyeségek vannak benne, kezdve azzal hogy Voldemortnak Bellatrix gyereket szült, ami gyenge fanfiction szint, totálisan karakteridegen Voldemorttól + Bella ugyan mikor szült volna meg egy gyereket ha meghalt a Roxfort ostromakor? Szóval teljesen értelmetlen az egész, nem tudom Rowling hogy tudott ilyen moslékot kiadni a keze közül hét zseniális könyv után.
okt. 30. 16:02
9/11 anonim válasza:
Olvastam.
És igen az egy gyenge fanfiction.
A történet több helyen elcsúszik, a karakterek nem az első hét könyvhöz hűen vannak megírva. Nagyon zavaró ráadásul a színdarab formátum.
A történet meglehetősen gyenge nem szörnyű de nagyon túlbonyolított és nem túl értelmes.
Miközben olvastam csak az járt a fejemben hogy ezt most miért kellett. Teljesen fölösleges volt. Az egyetlen hozzáadott érték az Theodore Nott volt. Akinek nagyon örültem hogy legalább egy pici szerepet kapott.
És ezt az egyik legnagyobb Harry Potter fanként mondom.
okt. 31. 19:20
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg. Hatalmas rajongónak tartom magam, de ezt én nem tekintem kánonnak. Az eredeti könyvek meggyalázása.
Egy fanfiction, de abból is a gyenge nevetséges szint. Az egész alaptörténet egy baromság, a karaktereknek köze sincs a 7 kötetben leírtakhoz. Szekunder szégyenérzetem volt az egésztől.
(Mondjuk én egyébként a 4-7/2. filmeket is szívből utálom.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!