Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik cím tetszik jobban?

Melyik cím tetszik jobban?

Figyelt kérdés

okt. 28. 12:52
A kérdező szavazást indított:
Tappancs a varázskutya
A sötétség legendája
Ki nem hunyó fény
A mágikus farkasok ereje
Tappancs varázsolt
Mágikus harcok
Mágikus csaták
Farkasok és kutyák
Sötét farkasok háborúja
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mesekönyvet írsz?
okt. 28. 12:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, fantasy-t. Csak nem tudom miféle ,,nevet" adjak neki.
okt. 28. 13:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ miről fog szólni. Mert a címnek általában tükröznie, vagy össze kell foglalnia a regény lényegét és tartalmát.
okt. 28. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy te találd ki a címet, ne a netről szedj ötleteket (khm... ChatGpt) Nem baj, ha nincs meg mindjárt az elején a cím, ráér az később is, mikor már jobban ismered a sztoridat te is. Jönni fog az csak adj időt magadnak. És egyetértek a hármassal, valamennyire tükrözze a sztorit és maga a hangulatát.
okt. 28. 13:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem, de én nem erre vagyok kíváncsi. Hanem arra, hogyha a könyvesboltban meglátod ezt a címet akkor az felkelti-e az érdeklődésed. Egyik cím sem a netről van én találtam ki mindet, de ahhoz, hogy tényleg jó címet adjak a könyvnek tudnom kell, hogy az nem unalmas vagy túl átlagos. Tudnom kell melyik a legérdekesebb, olyan, hogy valaki meglátja a könyvesboltban vagy meghallja, hogy beszélgetnek róla és annyira kíváncsivá teszi, hogy végül megveszi a könyvet.
okt. 28. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A cím önmagában nem elég nekem. A fülszöveg, illetve, hogy belelapozok dönti el.

Viszont ezek tényleg inkább gyerek könyvnek hatnak.

okt. 28. 15:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tappancs az oka.
okt. 28. 15:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy gyerekes, de különösen kötődöm ehhez a névhez. Marad!
okt. 28. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kitaláltál 9 címet (plusz, amiket nem írtál le, ha volt még), amikből kb. 4 kategória van hasonlóság alapján, és nem tudtál dönteni?

Akkor elárulom neked, nem a cím miatt fogják eldönteni, hogy megveszik-e vagy sem. Elsőként a borítón fog megakadni a szemük, utána megnézik a fülszöveget, talán bele lapoznak, és kb. ekkor fogják megnézni a címet.

Viszont a Tappancs az tényleg gyerekes. (engem arra a gyerek újságra emlékeztet)

Persze, ha ez egy ifjúsági fantasy, akkor még oka, de egy NA vagy YA könyvhöz akkor se illik, tartalmától függetlenül. De első könyves, névtelen szerzőként nem sok esélyt látok erre, de ez már csak személyes vélemény.

4-es voltam.

okt. 28. 16:17
 10/14 anonim ***** válasza:
*akkor még oké
okt. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!