Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olívia, Angéla, vagy Anabella...

Olívia, Angéla, vagy Anabella tetszik jobban?

Figyelt kérdés
szept. 15. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Anabella.

Olívia túl sok van mar, az Angéla meg kissé ódivatú. Minden ilyen ismerősöm már nyugdíjas.

szept. 15. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Olívia tetszik, nagyon szép név. Az Angéla az nekem az angolra hajaz. Nem tetszik. Az Annabella meg nekem olyan hercegnős hangzású. Ez sem tetszik.
szept. 15. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Anabella.

Nincs benne speciális karakter, amit elkavarhatnak a nemzetközi rendszerben. Ékezetes névvel szívás nemzetközileg ügyet intézni, vagy legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

szept. 15. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Olívia: szép, bár kicsit áthallásos az olivabogyóval

Angéla: enyhén romás hangzású, meg a jelentése ellenére szerintem kell hozzá egy elég erős temperamentum, amit előre nyilván nem lehet tudni

Anabella: nem is tudom, hogy lehet-e 1 n-nel anyakönyveztetni, mindenesetre borzasztóan erőltetett, idétlenül különlegeskedő

szept. 15. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Miért kellett lepontozni? Véleményt írtam, attól még másnak tetszhet ez a név! Komolyan nem értem. :(
szept. 15. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

nekem Angéla, az Olívia is szép név, de rossz emlékek miatt én nem adnám (de valóban szép név)

Anabella nekem egyáltalán nem tetszik 🤷🏻‍♀️

szept. 15. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mind3 szép, de az Annabella csak két n-nel tetszik.
szept. 15. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Én már rosszul vagyok az Olívia névtől.

3 Olívia is van a környezetünkben. És egyik helyen se Olíviànak hívják a gyereket.

Egyik helyen Oli, a másikon Livi és Olika.

Nem tudom. Nekem egyáltalán nem tetszik.

Ezek közül amúgy egyik név se. Az Annabelláról az a baba jut eszembe.

Az Angéla amúgy ha mindenképp választani kell.

szept. 16. 04:03
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Sztem az Olívia gyönyörű név, de baromi divat / tucat most, így nem adnám a gyerekemnek. Az Angélával felemás a kapcsolatom, mert tetszik is egy kicsit, de picit öregesnek is tartom. Az Anabella / Annabella nekem túl cicomás, telenovellás név, egyszerűen sok.
szept. 16. 13:44
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Nekem mind3 név nagyon tetszik, ilyen is ritkán van, hogy 3 szép névből kellene megmondanom, hogy melyik a legszebb.

Mondd ki hangosan a családi névvel együtt és figyeld meg, melyik hangzik jobban!

Ha egyformán jól hangzik az összes, akkor talán az Annabella egy hajszálnyival szebb, de mondom, hogy a másik 2 is nagyon szép.

szept. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!