Olívia, Angéla, vagy Anabella tetszik jobban?
Anabella.
Olívia túl sok van mar, az Angéla meg kissé ódivatú. Minden ilyen ismerősöm már nyugdíjas.
Anabella.
Nincs benne speciális karakter, amit elkavarhatnak a nemzetközi rendszerben. Ékezetes névvel szívás nemzetközileg ügyet intézni, vagy legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Olívia: szép, bár kicsit áthallásos az olivabogyóval
Angéla: enyhén romás hangzású, meg a jelentése ellenére szerintem kell hozzá egy elég erős temperamentum, amit előre nyilván nem lehet tudni
Anabella: nem is tudom, hogy lehet-e 1 n-nel anyakönyveztetni, mindenesetre borzasztóan erőltetett, idétlenül különlegeskedő
nekem Angéla, az Olívia is szép név, de rossz emlékek miatt én nem adnám (de valóban szép név)
Anabella nekem egyáltalán nem tetszik 🤷🏻♀️
Én már rosszul vagyok az Olívia névtől.
3 Olívia is van a környezetünkben. És egyik helyen se Olíviànak hívják a gyereket.
Egyik helyen Oli, a másikon Livi és Olika.
Nem tudom. Nekem egyáltalán nem tetszik.
Ezek közül amúgy egyik név se. Az Annabelláról az a baba jut eszembe.
Az Angéla amúgy ha mindenképp választani kell.
Nekem mind3 név nagyon tetszik, ilyen is ritkán van, hogy 3 szép névből kellene megmondanom, hogy melyik a legszebb.
Mondd ki hangosan a családi névvel együtt és figyeld meg, melyik hangzik jobban!
Ha egyformán jól hangzik az összes, akkor talán az Annabella egy hajszálnyival szebb, de mondom, hogy a másik 2 is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!