A Libri oldaláról rendelt könyvek mennyire vannak biztonságosan becsomagolva?
Figyelt kérdés
Szeretnék a Libriből rendelni könyveket, de nem tudom, hogy mennyire fognak épségben megjönni.
Pl, arra gondolok, hogy csak egy dobozba vannak belerakva, és ennyi, vagy pedig ki van bélelve még a dobozon belül valamivel, vagy esetleg fóliába vannak csomagolva...
Van valaki, aki esetleg rendelt már, és hozzá tud fűzni ehhez valamit?
Köszönöm!
okt. 26. 20:23
2/3 anonim válasza:
Ha esetleg van közeledben Libri, akkor tudod az üzletbe is kérni, és akkor ott látod, hogy ha van-e a könyvön sérülés, mert azok nincsnek becaomagoval. Sőt, akkor még szállítási költség sincs. Házhoz/automatába még nem rendeltem tőlük, szóval erről sajnos nem tudok nyilatkozni.
3/3 anonim válasza:
Nekem legtöbbször jó nagy dobozban, rögzítés nélkül küldték eddig, úgyhogy vándorolnak szépen a dobozban... De eddig mindig kicserélték a sérült példányokat.
Az a biztos, ha boltban veszed, vagy oda kéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!