Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik szeretnek olvasni, ti...

Akik szeretnek olvasni, ti naponta hány oldalt olvastok el kb egy regényből?

Figyelt kérdés

okt. 22. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
25 a minimum, a maximum ilyen 200-250. Elég nagy a szórás, mert furcsa munkarendben dolgozom. Ha itthon vagyok, akkor több, ha meg dolgozom, akkor kevesebb, kivéve ha éjszakás műszakban nyugi van és ott is tudok olvasni.
okt. 22. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha pont baromi izgalmas jó rész van, akkor a max 300-400 kb, de nyilván függ nálam is a melótól, mennyi van épp aznap, mennyit játszok mellette stb...

de a minimum 100 általában megvan, nem szeretek nagyon keveset és lassan olvasni, mert ha halogatom sokáig, úgy nem marad meg a fejemben a sztori

okt. 22. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
(miután ez már a 100. ilyen kérdés, szerintem érdekes lenne, ha a válaszolók leírnák a végére, hogy hány gyereket nevelnek és mennyi idosek a gyerekek)
okt. 23. 00:52
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

3-as, miért is? Ja hogy ez ilyen "há' hogy lehet hogy másnak van szabadideje??????".

Nem értem, hogy miért kell abba belekötni, hogy másoknak mennyi a szabadideje és hogy tölti. Miért lenne egyértelmű, hogy itt mindenkinek van gyereke és hogy mellettük nem tud mást (is) csinálni?

okt. 23. 02:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
50-60 oldal körül van az átlagom, de én nem oldalszámot mérek, inkább azt szoktam nézni, hogy legalább egy fejezetet próbálok olvasni minden nap, ez a minimum elvárásom magam felé.
okt. 23. 03:31
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

4. Belemagyaráztál egy pár dolgot, amit én nem írtam és nem gondoltam.

Szerintem érdekes lenne, azt mondtam. Nem rólam van szó, én sokat tudok olvasni.

okt. 23. 04:54
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

#6 Ha azt válaszolod, hogy 10-et vagy egyet sem, akkor sincs ezzel semmi baj. Esetleg, ha megmagyarázod a kérdezőnek, hogy miért annyi amennyi, szerintem azt sem fogja zokon venni, de én nem érzek számonkérést a kérdésben.

Válaszolva: Szabadidőtől, könyvtől és annak szedésétől függ. A nehezebb nyelvezetű, esetleg klasszikus könyvekből kevesebbet, a könnyedebb könyvekből többet. Olyan 50-200 oldal között mozog, de tegnap más elfoglaltság miatt csak az ebédidőmben tudtam olvasni, ez olyan 15 oldal lehetett.

okt. 23. 07:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze, ez érdeklődés nálam, eszembe sincs a számon kérés. Egyébként azért vagyok kíváncsi, mert pár napja annyira lekötöt egy regény, hogy mire észrevettem, már a 120. Oldalt olvastam. :) És nem tudom az soknak számít e.
okt. 23. 09:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

4. 7. elnézést kérek, ha ennyire bántót kérdeztem, én sem éreztem, hogy a kérdezo számonkérne.

Szerintem érdekes lenne, de akkor vegyuk meg nem írtnak azt a választ.

én 5-200 (max. 300) oldalt szoktam olvasni naponta, attól fugg, mit, milyen nyelven, mennyi idom van, fáradt vagyok-e, mennyire érdekes, utazom vagy csak alvás elott olvasok.

(Felnott gyerekeim vannak, akik nem élnek már itthon.)

Kérdezo, azért írtam, amit, mert mostanában kétnaponta látok ilyen kérdést, hogy ki hány órát olvas naponta és hány oldalt.

Amúgy nincs szabály, hogy mi sok vagy kevés, de 120 oldal, az mar elég sok, biztos jó konyvet találtál!

okt. 23. 10:24
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Átlag 5-10 oldal egy nap de ha nagyon belemerülök elolvasok olyan 15-20 oldalt is
okt. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!