Mien olyan Hp fanfiction van amiben nem csak a szerelmi szál az erős hanem a történet is? Az se baj ha a tekergőkről szól. Csak magyar legyen
"Oan" nincs!
Egyébként miért a wattpad érdekel, mikor ott van a Merengő nevű fanfiction oldalgyűjtemény. Vagy onnan már mindent kiolvastál?
Probalkozz meg a Sequestrum-hadmuvelet sorozattal:) fanfichez kepest egesz sok energia lett belefektetve, szerintem szorakoztato.
Ketto kedvencem van:
1. Harry Potter és az utolso merlinianus (a szerzo mar irja a folytatast) [link]
2. Harry Potter Nurmengard trilogia. A szerzo oldalan megtalalod mindharom reszet. [link]
Persze vannak meg jo sztorik,de nekem azert ez a ketto a kedvencem, mert jo tortenete van, nincs tele nyalas es 18+ jelenetekkel. Latszik, hogy az irok a mondanivalora fokuszaltak.
lyany James Potter sorozata (túl gyerekes lehet, viszont itt nem rémlik romantikus szál)
0galaxygirl0 Átlátszó (ez meg túl szarkasztikus lehet, de nekem anno bejött, sokat röhögtem)
Mindenesetre én ezekre emlékeztem annyira, hogy vissza is tudtam keresni. Wattpad mindkettő, ha jól látom, mostanság is frissülnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!