Hogyan jussak tovább az olvasói válságon?
Figyelt kérdés
Elkezdtem olvasni egy Sandra Brown könyvet. 3 nap alatt 50 oldalt olvastam. Félretettem, elkezdtem olvasni Diana Hunt könyvét, mivel jobban kedvelem a krimit/thrillert, de sajnos ezzel se haladok, pedig izgalmasnak ígérkezik. Folyton belealszom. Olvastam még Diana könyveket, imádtam. Régebb egy könyvet 2-3 nap alatt elolvastam, most sehogy se haladokokt. 4. 17:39
1/4 anonim válasza:
Tarts szünetet, majd megjön később az ihlet.
2/4 anonim válasza:
vagy tarts szünetet vagy olvass újra egy régi kedvencet, valamit amit már olvastál és nagyon szeretted, nekem az mindig segít átlendülni
3/4 anonim válasza:
Szerintem is segít, ha a régi kedvenceidet újraolvasod. De ha esetleg nem kapsz újra kedvet, olvasd el vagy a Harry Potter-t, (ha még nem olvastad vagy szereted) vagy pedig a Kalandok a város alatt- Agatha Chistie könyvklub-ot.Nagyon új, csak most jön ki a második része, de letehetetlenül izgalmas
4/4 anonim válasza:
Van olyan, hogy az ember lassabban olvas. Esetleg nem vagy kialudva, ez esetben nem baj, ha belealszol. Olyan is van, hogy atmenetileg nem erdekel annyira semmilyen konyv. Szerintem aludj bele nyugodtan, ez nem valsag, csak nincs kedved olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!