Hogyan szedjem ki a cigaretta szagot egy könyvből?
Figyelt kérdés
Moly-ról vettem egy könyvet, és amikor itthon elővettem, éreztem, hogy erőteljes cigaretta szag árad belőle. Valószínűleg az előző tulaj a házban dohányzott.
Én viszont utálom a dohány szagot, így addig nem is tudom olvasni amíg ilyen a szaga, mert attól is undorodom, hogy megfogjam.
Hogy lehet belőle kiszedni?
okt. 3. 23:16
11/13 anonim válasza:
Én is a szódabikarbónás szagtalanításra szavazok
12/13 anonim válasza:
10, A "pinceszag" az teljesen más, ha dohos, az károsítja is a könyvet, így azt a sima szellőztetés ritkán oldja meg. De ha valamilyen szag szimplán csak beleissza magát, az egy idő után eltűnik.
13/13 anonim válasza:
#11 vagyok. Egyszer én is kaptam 3-4 könyvet, aminek eszement szaga volt... Mintha a parfümös üveg rájuk dőlt volna, de ázás nyoma nem látszott rajtuk (itt gondolnám, hogy illatosító lehetett előtte). Úszott minden irányban az a pár könyv a lakásban. Végül (kb 2 év alatt) elhalványult az illatuk annyira, hogy már nem lehet érezni (szódabikarbónáztam, mert ha a hütőbe mükszik, ebben az esetbe is müködnie kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!