Hogyan lépek kapcsolatba egy fordítóval?
Van egy fordító akinek nem rég fedeztem fel a munkáit. Lefordított néhány thai könyvet. Mivel Magyarországon nem nagyon indulnak thai nyelvtanfolyamok, iskolában sem tanítják sehol, ezért érdekelnének a tapasztalatai, valamint az egész munkássága. Szeretnék vele kapcsolatba lépni de sajnos egy alkotói e-mailt annyit se találok.
Linkedin profilját sem találom.
Nektek volt már olyan hogy hivatalos módon akartatok elérni egy alkotót?
Sikerült?
Facebookon is rákereshetsz szerintem. nekem van olyan fordító ismerősöm aki büszkén emgosztja az általa fordított kiadott könyveket.
Ha ott nem találod, akkor írj a könyvkiadónak. Írd le nekik kb ugyanezt, mint itt, hogy miért szeretnéd felvenni a kapcsolatot a fordítóval, és hogy esetleg tudnának e hozzá kontaktot adni. Ők valszeg megkérdezik a fordítót hogy kiadhatják e neked pl az email címét, és ha vevő a beszélgetésre, akkor küldik (már ha válasozlnak az emailedre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!