Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2024 januárjában újévi fogadalmam volt, hogy több könyvet olvasok. Ez sikerült is. Több mint, 40 könyvet olvastam már el. Általában akciósan szoktam könyveket venni. Kb havonta 10.000 Ft volt a max, amit egy könyvre költök, emellett járok még könyvtárakba. Sok könyvet meg is találtam a könyvtárban, viszont mostanában azok a könyvek,amik érdekelnek újabb könyvek, amik nincsenek a könyvtárban. Nagyon sok oldalt megnéztem, és azt láttam, hogy legolcsóbban is 17.000 - 20.000Ft- ba kerülne, az a 4-5db könyv. Ezt kicsit sokkalom. Dolgozom és mellette ösztöndíjat is kapok, emelett még a szüleimmel élek, szóval lenne rá pénzem, de egyszerűen kicsit bűntudatom van, hogy ennyire meg akarom venni a könyvet, hogy ennyit kiadnék érte. Ti ilyenkor mit csinálnátok..

okt. 2. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Facebook könyves csoportokban keresem a könyveket

Sokszor bolti áron alul árulják az új könyveket

okt. 2. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Esetleg:

rukkola.hu

vatera.hu

teszvesz.hu

okt. 2. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbi hónapokban már csak vinteden vásárolok használt könyveket, egyszerűen brutálisak ezek az árak manapság... 😞
okt. 2. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Keress rá hogy "könyvcím" pdf és ha nem zavar hogy nem papíron van akkor a könyvek nagy részét le tudod tölteni. Ha olvasol angolul akkor majdnem mindent.
okt. 2. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is vinteden vagy antikváriumban (online vagy hagyományos) veszek könyveket, itt újabb könyveket is meg lehet találni.
okt. 3. 05:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha havonta költesz 10ezret, akkor havonta költs 10ezret. Igaz, most már nem 4-5, csak két könyvet tudsz venni belőle, de a semminél az is több, nem? :)
okt. 3. 13:11
 7/10 Katona Dius ***** válasza:

1. Moly.hu-n sokan tesznek fel eladó példányokat, ha rákeresel a könyvre a molyok eladó könyveinél keresd.

2. Jelezheted a könyvtárban, hogy az adott könyveket vegyék már meg. Könyvtárban dolgozok, ha valakinek kell egy könyv és nincs meg nekünk, felírjuk a könyv adatait és a következő rendeléssel megrendeljük (ha még lehet rendelni, de ez inkább a régebbek kiadott könyveknél okoz gondot, de ott sem lehetetlen, volt, hogy antikvárból szereztük be).

okt. 6. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen könyvcserélő kioszkok, beteszel egyet és kiveszel egy másikat.
okt. 11. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van olyan könyv, amitől megválnál, rakd fel moly.hu-ra eladni. Van olyan opció, hogy elcseréhető, akár az új könyvre is elcserélheted.
okt. 12. 03:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg, olvasd el, tedd a polcra, vigyázz rá! Akkor jó állapotban tovább tudod adni, ha meguntad. Ha nem unod, akkor pedig megérte a pénzét. Vagy akár várhatsz valami akcióra is.
okt. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!