Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvassam ezt a könyvet?

Elolvassam ezt a könyvet?

Figyelt kérdés
[link] A Pinteresten találtam rá, ahol a 15 könyv, amit muszáj elolvasnod listán volt. Sok jó, és ajánló értékelés van róla, de a linkelt oldalon egy olyan hozzászólás is volt, miszerint káros a könyv. Semmiképp nem szeretnék káros könyvet olvasni, csakis jót, de akkor most kinek higgyek?

szept. 16. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Milyen az a káros könyv?

Miben káros?

szept. 16. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Hát valszeg arra célzott az olvasó, hogy ezek a szeretet nyelv dolgok nem éppen tudományosan alátámasztott dolgok.

Voltak tanulmányok, de úgy néz ki, hogy szakmai lemcsén át alaptalan az egész.

A férjed képtelen a kisujját felemelni otthon, nem mondja hogy szeret, nem akar veled időt tölteni, de kefélni azt akar?

Hát biztos azért van, mert a testi érintés a szeretetnyelve, úgyhogy tedd szét a lábad cicukám, különben a te hibád ha sz@rrá megy a kapcsolat.

Egy normális kapcsolatban ezeknek a "szeretetnyelveknek" mimdegyike természetesen jelen van. Nem egy normális dolog, ha valaki csak egyre-kettõre képes.

Nyugodtan olvasd el, csak gondolkozz közben.

Gary Chapman aki ezeket kitalálta, orvos, de nem képzett terapeuta. Emellett egy Amerikai babtista egyház lelkésze, ahol nyilván az a dolga, hogy a boldogtalan házasságokban élő embereket együtt tartsa, az ottani vallási etika szerint.

Nem tudom mit tudsz az amerikai vallásos szervezetekr, de dióhéjban, elég bizarrak az európaiakhoz képest.

Ha így akarsz élni, hát tulajdonképpen a te döntésed, de én azért én óvatos lennék.

szept. 16. 22:36
 3/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
A vallásos részeket érzik erőltetettnek, ha ez zavar, találsz a témában másikat szerintem, nem akkora underground téma.
szept. 17. 00:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Az egész alapja vallásos, nem csak bizonyos részei.
szept. 17. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Már elsőre is bénának tűnik
szept. 17. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!