Elolvassam ezt a könyvet?
Milyen az a káros könyv?
Miben káros?
Hát valszeg arra célzott az olvasó, hogy ezek a szeretet nyelv dolgok nem éppen tudományosan alátámasztott dolgok.
Voltak tanulmányok, de úgy néz ki, hogy szakmai lemcsén át alaptalan az egész.
A férjed képtelen a kisujját felemelni otthon, nem mondja hogy szeret, nem akar veled időt tölteni, de kefélni azt akar?
Hát biztos azért van, mert a testi érintés a szeretetnyelve, úgyhogy tedd szét a lábad cicukám, különben a te hibád ha sz@rrá megy a kapcsolat.
Egy normális kapcsolatban ezeknek a "szeretetnyelveknek" mimdegyike természetesen jelen van. Nem egy normális dolog, ha valaki csak egyre-kettõre képes.
Nyugodtan olvasd el, csak gondolkozz közben.
Gary Chapman aki ezeket kitalálta, orvos, de nem képzett terapeuta. Emellett egy Amerikai babtista egyház lelkésze, ahol nyilván az a dolga, hogy a boldogtalan házasságokban élő embereket együtt tartsa, az ottani vallási etika szerint.
Nem tudom mit tudsz az amerikai vallásos szervezetekr, de dióhéjban, elég bizarrak az európaiakhoz képest.
Ha így akarsz élni, hát tulajdonképpen a te döntésed, de én azért én óvatos lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!