Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik képregény lehet ez?

Micukopumi kérdése:

Melyik képregény lehet ez?

Figyelt kérdés
Láttam kiskoromban egy Lengyelországban kiadott képregényt, amiben azt hiszem egy fiatal nő volt (és talán egy férfi) lenge ruhában, mint aki a dzsungelben él és menekült valamilyen idegenek elől, akik ugyanolyan gyerek képében jelentek meg mindenhol ugyanolyan kinézettel, talán fehér haja és kék bőre volt vagy fordítva. Akárhova ment a nő ez az idegen ott termett egyből. Azt hiszem egy idegen bolygón is voltak, de nem tudom, hogy mi okból. Mert talán idegen állatok is voltak benne. Azt hiszem a csaj le akarta ütni egy kővel a nagyon para tekintetű idegen kis srácot.

szept. 15. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Funky Koval?

[link]

Mikor volt a kiskorod?

szept. 15. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:

1987-ben születtem, olyan 2000-es evek elején láthattam ezt a képregényt, de sajnos nem a Funky Koval volt. Inkabb olyan Outlander-es stilusra hajazott a ruházatot illetően,olyan dzsungel stílusú volt, mint amit a Tarzanban vagy a régi első

Majmok molygójában viseltek az emberek.Már évek óta probálom kinyomozni.Mindenesetre köszi, hogy próbáltal/próbálsz segíteni.

szept. 16. 01:00
 3/4 Jól van ez így? ***** válasza:
Lehet hülyeséget írok, de a fehér haj és kék bőrröl, nekem az Ulysses 31 ugrott be. Ez egy anime sorozat, rákerestem és a lengyeleknél is adták. Azért írtam ezt, mert nekem van belőle egy francia nyelvű képregényalbumom, dzsungeles rész nincs benne. A sorozatot meg nem láttam, meg azt sem tudom, hogy a lengyelek kiadták-e képregényben.
szept. 16. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem az Ulysess 31, de koszi szepen, hogy agyaltal rajta es probaltal segiteni!
szept. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!