Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Conan, a barbár történetek...

A Conan, a barbár történetek mitől (voltak) népszerűek?

Figyelt kérdés

Eddig kiolvastam a Conan kegyetlen kardja első kötetét és az elveszett legendák mindkét kötetét és még három képregényt, amiket a Kingpin adott ki.

Nem vagyok rajongó, még csak ismerkedem a karakterrel és habár vannak történetek, amik tetszettek nem teljesen értem a sikerességüket. A történetek nem függnek össze, nem derült ki bennük milyen hely ez a kimméria és hogy Conan miért ment el onnan vagy hogy milyen élete volt ott. A történetek legtöbbje úgy zajlik, hogy felüti fejét a baj aztán felbukkan Conan, jön, lát, győz, övé a nő és így van letudva majdnem az összes sztori. Nekem valahogy ez túl egysíkú. Tetszik a történetek hangulata és világa, de a karaktereket nem tartom kidolgozottnak.

2024. jún. 23. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert akkoriban még új műfaj volt a fantasy, meg mert mindenki szereti beleképzelni magát ilyen szupererős hős szereplőkbe.
2024. jún. 23. 13:04
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

konyv ma mar temerdek van meg persze film is fantasy

annyira kiemelkedonek nekem se tunt de jo volt, en alapmuveket olvastam regen

film az viszont mai napig jo szerintem pedig sokan nem tartjak nagyra valamiert

swarcis termeszetesen

Pl uj conan eleje nagyon jo volt mindeg tetszenek a filmekben olyan gyerekek akik nagy felnott harcosokat gyoznek le

szoval nyitany utan a tobbi annyira nem illet hozza de azert borzalmas se volt

nekem leginkabb a homokemberes resz nem illet a kepbe a film egeszet nezve (amugy persze filmtol fuggetlen az se volt borzalmas)

2024. jún. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!