Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jobban haladok, mint az előzővel?

Jobban haladok, mint az előzővel?

Figyelt kérdés

Tudom tudom, voltam már itt történettel, de az eddig nem úgy halad ahogy terveztem, így most egy újabb storynak kérek segítséget, tanácsokat, fikázás, bánom is én. Mivel nem kerülhetem el a negatív kommenteket, ezért írtam a "fikázás" szót is.

Köszönöm előre is, ha legalább csak az első részt is olvasod el! :D

[link]

szept. 3. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírásra, központozásra és a szabatos fogalmzásra sokkl jobban figyelj oda. Így konkrétan szenvedés olvasni.
szept. 3. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Nekem valahogy túl tartalomszerű, de ez lehet amiatt van, hogy én egyes szám első személyben írok, s már a könyökömön is az jön ki... De valahogy fura, hogy az elején pár mondatban le van tudva a világfelépísi gyorstalpaló és egy harci jelenet is.

Túl sokszor van Rikka neve leírva. Ne ismételgesd feleslegesen egy szereplő nevét, mikor csak róla van szó bekezdéseken át.

Jól esik látni, hogy a rövidebb kötőjel helyett a hosszabb van használatban a párbeszédeknél. Helyesírásilag így sem tökéletesek, de ez Wattpad-on már nagy dolognak számít sajnos.

A Cursed Toys írásod borító alapján ismerős, de már őszintén nem tudom, hogy milyen volt. Sorry.

szept. 3. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Valamiért a Bleach jutott eszembe, onnan az ihlet?
szept. 3. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem láttam az animet, csak képeken. :D

Saját ötlet, de még ezek szerint van mit dolgozni rajta.

szept. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!