Mi lett volna, ha Arnold és Reni jön össze?
Figyelt kérdés
Sok kérdésben olvastam, hogy hogy képzelik el a 8. részben a Cortez+Reni éjszakát. Most nekem az a kérdésem, hogy ha Arnolddal történt volna, hogy képzeltétek volna el?aug. 19. 16:47
1/6 anonim válasza:
Őszintén szólva én Arnolddal jobban szimpatizáltam a sztoriban, mivel Cortez legtöbb esetben úgy tűnt, csak kihasználja Renit, és amit Vikivel művelt, az elnézhetetlen (konkrétan csak azért járt szegény csajjal, hogy féltékennyé tegye Renit, utána meg dobta)... De mindegy is, nem ez volt a kérdésed.
Nem tudom, hogy Arnolddal milyen lett volna, azt se, Cortezzel milyen volt, nem is akarok ilyenekre gondolni. De valószínűleg lehet, egy kicsit későbbre hagyták volna, utána pedig Reni ugyanolyan érzésekkel írt volna a naplójába, boldogan, kissé feldúltan stb...
2/6 anonim válasza:
De valószínűleg nem történt semmi durva.
3/6 anonim válasza:
Egyrészt, ha Arnold és Reni jött volna össze, úgy több értelme lett volna a könyvnek is.
Másrészt, az a bizonyos éjszaka ugyan így lett volna megírva, csak talán az érettségi után.
4/6 A kérdező kommentje:
De nem is volt megírva. Csak láttam, hogy sokan fantáziáltak.
aug. 21. 00:15
5/6 anonim válasza:
Kérdező, szerintem a 3-as arra értette, hogy pont csak egy említést volt róla írva, azaz ugyanígy történt volna Arnolddal is.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy boldog lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!