Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Arnold segítette Renit vagy...

Arnold segítette Renit vagy hátráltatta az Szjg elején?

Figyelt kérdés

2022. dec. 7. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
A saját képére akarta formálni. A tanulásban segítette (fizika), de elszigetelte a többiektől.
2022. dec. 7. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Irányítani akarta Renit,és el akarta hitetni vele,hogy mindenki utálja őt,és Reninek csak ő akar segíteni.

Én a kezdetektől utáltam Arnoldot,nem volt szimpatikus egyáltalán a karaktere.Örülök,hogy elment és Macu jött a helyére.

2023. jan. 8. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Mind a "segít", mind a "hátráltat" feltételezi, hogy valami hátsó szándéka lenne, de ezt nem érzem rajta. Ő csak saját magát adja, és keresetlenül elmondja a véleményét. Az nem az ő hibája, hogy Renit mindenki is irányítja.
2023. jan. 13. 03:59
 4/4 Pannikaa99 válasza:
Szerintem Arnold manipulálja év elején Renit, úgy tesz, mintha a többiek lehúznák őt (mármint Renit). Én erre a könyv elején nem jöttem rá, tök bedőltem én is Arnoldnak mint Reni, és én őket shipeltem. Amúgy ha Arnold nem egy antiszoc bunkó valószínűleg össze is jöttek volna, mert Reni sokkal jobban illik hozzá, mint Cortezhez. Aztán Arnold “gonosz lett”, és teljesen megváltozott, vagy csak kibújt belőle az igazi éne. Ezután már szerintem senkinek se ő a kedvenc karaktere.
jan. 22. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!