Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretném megvenni a Kindle...

Szeretném megvenni a Kindle e-book olvasót, viszont azon megtalálok magyar könyvet? Nem igazán értem hogy hogyan működik egy e-book olvasó, valamint le lehet rá tölteni a scribd alkalmazást vagy külön minden könyvet megkell vennem?

Figyelt kérdés

aug. 16. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
a kindle szerintem csak az amazonhoz van kötve, de ahhoz van alkalmazás is. Sajnos nem ismerem a Kindle-t, de nekem olyan ebookom volt, hogy bármit rá lehetett tölteni ebook, pdf formátumban, és volt rajta eredetileg néhány angol nyelvű
aug. 16. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Nekem volt Kindle-öm, sima internetes facebook könyvmolyos csoportokba feltöltött pdf könyveket is rá tudtam menteni. De scribd szerintem nincs.
aug. 16. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Magán az e-book olvasón nincsenek alapból könyvek, illetve néhány, már nem jogdíjas könyvet esetleg rátölt a gyártó mintaként. Azzal, hogy megvásárolsz egy olvasót, még nem vásárolsz könyvet is hozzá. Ezeket rá lehet tölteni. Vannak olyan olvasók, amikre csak rátölteni tudod a könyveket, mert nincs Wi-FI kapcsolat beépítve, és van olyan, amelyik rendelkezik böngészővel, így az internetre csatlakozva közvetlenül tölthetsz rá.

Alapvetően, bár a Kindle állítólag az egyik legjobb olvasó, csak ezeket a formátumokat kezeli: AZW; AZW3, TXT, PDF, MOBI, PRC; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP

(Más olvasók ezeken felül még általában több formátumot is szoktak támogatni. Pl. epub)

Tehát, ha letöltesz egy könyvet, akkor figyelned kell, hogy a fenti formátumok valamelyikében legyen.

aug. 17. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Amazon Kindle PaperWhite 5 (2021) 8 GB Ebook olvasó

ezt vettem 2 éve, ekkor még 70 ezer volt védővel / tokkal együtt

van neki egy alap op rendszere, amin akár tudsz vásárolni rá könyveket, magyart is, én nem vásároltam rá semmit sem, jó sok olyan weboldal van ahol található ingyen online könyv amik letölthetőek, én mivel főként angolul olvasok így szinte mindent is megtalálok online

letöltöm amit szeretnék, aztán vagy kábelen keresztül mintha egy mobil telefonod lenne, felmásolod a könyveket

a másik lehetőség, hogy van az amazonnak ingyenes küldő weboldala is amit pcn, vagy mobilon is elérsz, regisztrálsz, van egy gomb hogy fájl csatolás, aztán KÜLDÉS gomb, és átküldi egyből a kindle-re

mind a két verziót szoktam használni küldésre, működik mindegyik

nem tudom minden boltnál-e, de én mikor megvettem, kaptam hozzá 20 ingyenes könyvet, bár egyik se érdekelt, de azért jó dolog ingyen kapni hozzá cuccot

a másik hogy én kaptam mellé szótárat is, főként jó ez ha más nyelven olvasod a könyveket, mivel rá böksz egy szóra, mondjuk - apple - és kihozza egyből a magyar megfelelőjét, hogy alma, így ha pl tudsz kicsit angolul, a nyelvezet megy, akkor bőven gyakorolhatod így az angol olvasást is

a kindle-ben tudod állítani a betűméretet, tudsz kijelölni szavakat, elmenti hol tartasz a könyvben, van könyvtárad, fény beállítások, könyvjelző, jegyzeteket tudsz írni stb, rengeteg beállítás van amit én egyáltalán nem használok, de ezek is tökjók, hogy vannak

én napi 3-4 órát használom, így kb 1-2 hétig bírja, aztán tölteni kell, a töltés elég lassú sajnos, az is talán 3-4 óra mire feltölt, viszont mondom bírja több hétig, ha nem olvasol sokat akkor hónapokig

aug. 17. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
3-as: nekem kindle-m van, és szerintem pont a mobi-t nem támogatja, az epubot igen
aug. 27. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:

A MOBI a Kindle alapformátuma. A támogatott formátumokat egy átlagos Kindle leírásból másoltam át.

Most utánaolvastam és a legújabb Kindle már támogatja az epub-ot, de eddig nem volt a formátumok között, a régebbiek nem ismerik fel.

aug. 27. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"a kindle-ben tudod állítani a betűméretet, tudsz kijelölni szavakat, elmenti hol tartasz a könyvben, van könyvtárad, fény beállítások, könyvjelző, jegyzeteket tudsz írni stb"

Nekem pocketbook is volt, azért ezek szerintem minden olvasóban megvannak már. A pocketbook még fel is olvasott, ha azt kértem. Csak a pocketbookra nagyon igaz, amit valaki itt írt, hogy 2-3 év alatt tönkremegy. Szerintem 1-2, és ráadásul mindkettő nekem 10 collos volt, szóval húzós volt az árja. Az én PW5 kindle olvasómban tökéletesen használhatatlan a betűméret állítás, mert vagy kicsi, vagy nagy. Jut is eszembe, a menük, stb betűméretének állítására meg nem találtam lehetőséget, a tiéden van olyan?

okt. 27. 15:24
 8/11 anonim válasza:
már második helyen olvasom, hogy a pocketbook nem bír 2-3 évnél többet. Honnan terjed ez a rémhír? Komolyan nem értem 6. éve használom a sajátom, és anyukámé van kb. ennyi idős, semmi baja. Valahol utána lehet nézni ennek? Vagy csak pletykaszint?
nov. 21. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:

"Honnan terjed ez a rémhír?"

Szerencséd van! Ötvenezerért hajlandó vagyok eladni neked a 2 éves korában másodszor (!) tönkrement 8 collos pocketbookomat. A hozzá tartozó dokumentekkel együtt, miszerint először 5 hónapos korában ment tönkre, másodjára meg a két éves gari lejárta után hamar, amikor is egy lengyel honlapra utasítottak megjavíttatni, ami aztán teljesen reménytelen volt.

Az első, ami tönkrement, az sajnos már az elektronikai hulladékban van, pedig azt is szívesen eladtam volna neked, hogy legyen jó sok kemény bizonyítékod.

nov. 21. 15:16
 10/11 anonim válasza:
Aranyos vagy, de mint írtam, van egy pocketbookom, amit 6. éve használok teljes megelégedéssel. tehát nem én leszek számodra a megfelelő vevő. további szép napot.
nov. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!