Leiner Laura rajongók! Ki a kedvenc főszereplőtök LL könyveiből? Melyik a kedvenc könyvetek tőle?
Nekem Bexi a kedvencem, de az IOV 2 trilógia hősei is a szívemhez nőttek. Tahi nem jutott volna eszembe, #1, de van benne igazság - ahogy zajlik a verseny, egyre emberibb és szimpatikusabb lesz :-)
Amúgy a második trilógiát félve vettem kézbe, még egy bőrt lehúzni egy témáról komoly kihívás - de ez még jobb is lett, mint az első :-O
Bexi, Hanna. Meg Körte, ha főszereplőnek számít.
Mellékszereplők közül Lili.
Azért nem szeretek ilyen "rajongói" kérdésnél válaszolni, mert éretlenek a kommentelők. Addig rendben van, hogy mindenki beírja a kedvencét, hiszen erre vonatkozik a kérdés, az ízlések pedig nyilvánvalóan különböznek. Minden válasz "jó" válasz, kivéve, ha valaki trollkodik, és szándékosan hülyeséget ír.
Éppen ezért nem értem, hogy miért okoz egyeseknek örömöt, ha mások választását LEPONTOZZÁK, ahogy itt is tették :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!