Fantasy-ket keresek! Ajánlanátok párat?
Szeretnék egy kis ötletet meríteni könyvek szempontjából, csak sajnos nem vagyok túl gyakorlott Fantasy-témában, alig párat olvastam még. Nem igazán szeretem a horror felé hajlóakat, körülbelül Harry Potter, Percy Jackson féléket keresek.
A válaszokat nagyon megköszönöm! :)
Kerstin Gier - Silber trilógia
Kerstin Gier - Rubinvörös trilógia
Rachel Hawkins - Hex Hall trilógia
Richelle Mead - Vámpírakadémia sorozat
Mindee Arnett - Akkordél Akadémia trilógia
Ezek mind elég jól hasonlítanak a PJ-re és a HP-re (iskola, mágia, különleges hangulat, jó karakterek, hasonló világ/környezet), nekem mind tetszett☺️
Esetleg:
Kerestin Gier: Nefelejcs
Julie Kagawa: Shadow of the fox(a róka árnya)
Stephanie Garber: Caraval triologia
Bár ezekből én csak az első könyveket olvastam(ha jól tudom mind triologia) illetve a Nefelejcsnek a 2.részét, de nekem nagyon tetszettek
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokat ajánlottatok! :) Néhányat látásból én is ismertem, hamarosan bele fogok kezdeni az olvasásba.
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Sziasztok! Köszönöm 5-nek is a választ!
A Caraval trilógiát már ma elkezdtem olvasni, és az első 200 oldala eddig nagyon bejön. :) A ,,Rubinvörös "-t és az ,,Árnyék és csont"-ot előjegyezték nekem a könyvtárban, szóval aug. 7-én elkezdhetem azokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!