Hol lehet magyarúl olvasni a Blooming Flowers, Silent Sorrow című webregényt?
Figyelt kérdés
Mostanában jött ki a Meet You at the Blossom című bl thai sorozat, ami a Blooming Flowers, Silent Sorrow című kínai webregény alapján kászült. Nagyon szeretem a kína bl regényeket ezért meg probáltam keresni neten háta fent van valahól magyar fordításban a regény, de sajnos csak angolul(sajnos nem tudok angolul) találtam meg, wattpadon. Ha valaki tudja holtudom olvasni, vagy készülöben van a rajongói fordítás, netalán valaki kedvet kapott rá, hogy elkezdje lefordítani magyarra, akkor az létszíves írjon :)júl. 29. 17:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!