Dnf shiperek! Hogyan tudom elolvasni a 'Flowers from 1970' című wattpad könyvet?
Van arra valami lehetőség, hogy angol könyveket olvassak Wattpadon?
Ha ott keresek rá csak random magyar könyveket dob be, ha viszont Google-n keresztül, akkor azt írja, hogy a könyv nem található.
Telón rákerestem én is, nekem sem mutatja. Lehet, törölték volna?
Biztosra tudod, hogy fent van?
Nee, most gyorsan utánanéztem, az író írta ki twitterre, hogy le fogja törölni. Ezek szerint már megtette :(
Pedig annyira szívesen elolvastam volna
az eredetit leszedtek de van meg rengeteg masolat fent termeszetesen illegalisan de enis ugy olvastam. ha van lehetoseged mindenkeppen olvasd el borzaszto jo!
harmadik valaszolo, van koze a minecrafthoz tehat teljesen ertheto okokbol van ott.
Igen, köszönöm, már én is találtam egy magyar fordítás, bár még nincs befejezve.
De az író is feltöltötte újra (ugye angolul), csak egy-két javítással
Wattpadon beírjátok a szerző nevét (astrOnomika), megtaláljátok az angol már átszerkesztett változatot, plusz a folytatást.
Ha magyarul szeretnétek elolvasni, akkor keressetek rá Leiluxy-ra, ő az aki lefordítja, bár egy ideje már szünetel. De sajnos még nem találtam másik fordítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!