Ajánlanátok romantikus könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne ezeket a “booktok”-os menő könyveket, mert azoktól a falnak akartam menni.júl. 29. 14:30
3/3 anonim válasza:
Eleve nem vagyok egy romantikusregény-fan, és a booktokkal se vagyok képben (tehát nem tudom, trendi-e), de nekem Böszörményitől az Ambrózy báró esetei tetszett.
Oké, krimi, de nagyon hangsúlyos a romantikus szál, és egyáltalán nem véres vagy horrorisztikus. Emellett baromi hangulatos; a 19-20. század fordulóján játszódik, nagyrészt Budapesten. Csak azt sajnálom, hogy az író nemrég megjalt, így nem lesz több része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!