Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem furcsa ez az...

Csak nekem furcsa ez az antikváriusoknál?

Figyelt kérdés

Kettőnél is voltam és könyvek iránt érdeklődtem.

Manapság igen drágán adják őket, úgy gondolom, hogy túl árazzák.

Egy valaki felrakja online a könyvet túlárazva és az összes többi antikvárium "lemásolja", ha ők is szereznek be a tételből. És valamelyik abszolút nem ritka vagy ilyesmi...

Szóval amikor azt mondtam, hogy alszok rá egyet, hogy elviszem-e vagy gondolkodóba ejtettem, akkor maga az eladó kezdte lealkudni, hogy jó, akkor ennyiért odatudom adni!

pl. 20 ezer ft helyett rögtön rávágta, hogy 14 ezer ft.

És ez már több helyen is előfordult.

Nyilván így is nyernek rajtam nem is keveset, ha vásárolok, mert olcsón szerzik be a könyveket, na de hogy rögtön 5-6 ezer ftokat alkudnak le elég furcsa.

júl. 26. 21:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10, 9es vagyok. Én azt írtam csak le, amit az ismerős mesélt. Gondolom, mivel ritkább könyv az, amit említ, lehet többet is adott érte az antikvárium tulaja. Nekem is megvolt az elsö kiadású Harry Potter. 23ezret adtam érte postával (+kiegészítő kötetek), 10ezret adott érte az ismerős, 25ezerért adta el csak a 7részt. Miről beszélünk?
jan. 3. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!