Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Más sem bírja magát rávenni...

Más sem bírja magát rávenni az acotar utolsó részének elolvasására?

Figyelt kérdés

Örök kedvenceim maradnak ezek a könyvek de én annyira utálom Nestát, hogy kifejezni nem lehet. Egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi, szerintem túlságosan is elvan szállva a földtől és azt hiszi senki másnak nincs problémája. Az ahogy pedig Feyre-vel viselkedik egyszerűen undorító. Esküszöm még Amarantha is előrébb van a kedvelési listámon mint ő. Azt a könyvet ami róla szól hamarabb elolvasnám.

Más is van aki emiatt nem képes rávenni magát a könyve elolvasására? (Sajnos senki nem olvasta a környezetemben ezért velük nem tudom megvitatni)

2024. júl. 13. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Őszintén bevallom, megjelenéskor olvastam az első és a második részt, ami nem most volt, ezért nem emlékszem már arra, hogy ki az a Nesta:'D

Viszont én se olvastam meg el a harmadik részt, pedig az is megjelenés óta a polcomon vár, de nem tudtam rászánni magam, mert félek, hogy alulmúlja a második részt:/

2024. júl. 13. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Én olvastam, és a trilógiában szerintem volt némi jellemfejlődése is a végére, egész normális lett, de a Silver Flamesben még ezt a minimális fejlődést is visszavette tőle az írónő. Nyilván ennek az az oka, hogy aztán megmutassa, hogy jujj mennyit változik, de annyira nem jött össze, kiborulás-hiszti-kiborulás-hiszti, majd mindenki elfelejt mindent, nagyonszerivan, és varázslatos módon hirtelen Nesta is átvedlik rózsabimbóvá. :D

Egyébként voltak jó részek a könyvben, vannak szerethető új mellékszereplők, akiknek kifejezetten élveztem olvasni a részeit, meg vannak érdekes történetszálak is, de a love interestnek pont annyira nem tudtam szurkolni, mint Nestának se. Főleg, mert az érdemi cselekmény az utolsó ~150 oldalon van, addig meg a hiszti és a vergődés, meg a ki mit hova dugna :'D

2024. júl. 14. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!