Ha egy főszereplő karakter nem az a tipikus megrögzött "jófiú", hanem inkább a "rosszfiúkhoz" tartozik, az elriaszt benneteket az adott mű elolvasásától/megnézésétől?
Figyelt kérdés
Nemrégiben úgy döntöttem hogy rajzolok egy saját képregényt. És csak így érdekelne hogy mennyire taszítja az embereket egy kissé manipulatív, távolságtartó, mentális problémákkal küszködő karakter akinek nem kevés vér tapad a kezéhez... Személy szerint én azért döntöttem egy ilyen karakter mellett, mert hihetetlenül összetett a személyiségük, érdekesek, és nem kifejezetten szeretem ezeket a családbarát "jó-és-rossz" csőlátlást hirdető műveket. Érdekelne a ti véleményetek is ezzel kapcsolatban.2021. jan. 17. 13:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem tök jó. Durván sok alkotásban a tipikus jófiú karaktert alkalmazzák, így azzal, hogy te nem, máris kiemelkedsz kissé a tömegből. Mellesleg sok híres sorozatot, történetet ismerek, amelyekben a főszereplők távolról sem tökéletesek.. na sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2021. jan. 22. 10:11
3/4 anonim válasza:
Ott van pl a Hellsing (anime)
A fõszereplõ egy Nosferatu vámpír és tocsog a vérben az egész sorozat õ pedig jókat kacag ezen. Az Angol Protestáns Lovagrend házikedvence és különbözõ bevetésekre küldik amikhez az emberi erõ kevés lenne. Na õ a jófiúkhoz tartozik. Relatív ki a jó vagy a rossz mert ezt bárhogy lehet mérni. Szerintem ne ezzel foglkozz csak írj. Dolgozd ki a karaktereket olyan precízen hogy szinte éljenek és legyen izgalmas, legyen szerelmes, rejtélyes na meg ha kell kegyetlen a sztori. A látványvilág mellékes.
4/4 anonim válasza:
Ha nem vetetted el az ötletet, akkor nagyon érdekelne a főszereplő sorsa, akár csak 1-2 oldalban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!