Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szoktatok ilyenkor mérlege...

Mit szoktatok ilyenkor mérlegelni?

Figyelt kérdés

Vettem nemrég egy nagyon szép borítójú könyvet, amit nagyon szerettem olvasni. Nem hittem volna, hogy könyv ilyen sok érzelmet ki tud belőlem hozni, viszont, volt benne egy rész ami teljesen elrontotta a könyvről alkotott véleményem. Egy olyan intim együttlétes jelenetett kaptunk, ahol egy fejezeten keresztül( kb 15 oldal) olyan szintem extrém jelenet van, hogy az nekem már túl sok volt. Én jobban szeretem az olyan könyveket,ahol ha van ilyen jelenet, akkor azt nem durván és extrém módón írja le, hanem szépe és meghitt környezetben. Emiatt az egy fejezet miatt gondolkodtam rajta, hogy eladom, de aztán eszembe jutt, hogy a többi résszel semmi gondom nem volt es nagyon szerettem.

Ti ilyenkor mit szoktatok mérlegelni? Ti eladnátok vagy sem?

T.J Klune:Farkasok dala a kérdéses kömyv.

2024. júl. 12. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Sosem szoktam eladni a kiolvasott könyveimet, úgyhogy a felvetést sem tudom értelmezni. Felteszem őket a könyvespolcra.
2024. júl. 12. 00:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Én már a kérdést sem értem.
2024. júl. 12. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam eladni a könyveimet, még akkor sem ha szörnyűek voltak, de ha téged rossz érzés tölt el amikor látod ezt a könyvet, akkor gondolom nyugodtan add el.

Vagy vágd ki azt a 15 oldalt, és akkor olyan, mintha meg se történt volna.

2024. júl. 12. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én azt szoktam mérlegelni, hogy el szeretném-e még egyszer olvasni vagy biztosan nem

de van akinek fontos az, hogy egy szép könyv és szívesen megtartja, akkor is, ha nem fogja újraolvasni - akkor tartsd meg

2024. júl. 12. 01:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha amúgy tetszett, szerintem tartsd meg, ha pedig újraolvasnád, ugord át azt a 15 oldalt. Ne hagyd, hogy ennyi elrontsa az élményét.
júl. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!