Mitől/hogy lesz valaki író?
Ja, nagyjából. De azért vannak ugye hobbi írók is. Nekem van olyan ismerősöm, aki írt egy-két novellát. Elolvastam, és tényleg nagyon jó érzéke van az íráshoz, el is küldte jó pár kiadónak, de nem jeleztek vissza. Gondolom ehhez is kell némi zseton:S Nekem is mondták már sokan, hogy van érzékem az íráshoz. El is kezdtem már néhányszor ezt-azt írni, de én magam éreztem, hogy nem az igazi, úgyhogy kidobtam mind:) Nem akarok ilyen tucat vackokat írni, még ha csak magamnak is írom, akkor sem. Hülyét tudok kapni, amikor beképzelt fruskák teletöltik a blogjaikat mindenféle varázslós/vámpíros történetekkel, és el vannak maguktól ájulva. Én ennél maximalistább vagyok:)
Most viszont van egy nagyon jó sztorim.Eegyik éjjel álmodtam még nyáron. Misztikusnak misztikus, de semmi köze Potterékhez, vagy Cullen-ékhez:D Ééés még a zombikhoz sem. Igazából elég szokatlan, de ha sikerülne jól megírnom, tuti, hogy sokan szívesen elolvasnák. A cselekmény úgy 40%-a már összeállt, csak sajna elég kevés időm - konkrétan majdnem semmi - van rá, mivel érettségi előtt állok és rengeteget kell tanulnom:S
én meg most érettségiztem :D
privibe írsz nekem miről szól a könyved :$
tetszik a hozzáállásod, és ha érdekel, én is leírom az enyém miről szól, mert nem akarom a nyilvánsság elé tárni, ezért is privibee :)
köszi :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!