Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Anne Rice könyveit miért nem...

Anne Rice könyveit miért nem adják ki már magyar kiadók?

Figyelt kérdés

Fura, hogy a könyveiből jelenleg két sorozat is fut, de nem adtak ki egy Anne Rice könyvet sem, pedig szoktak időzíteni adaptációkhoz ilyesmit.

Ennyire rosszul fogytak Magyarországon?

Vagy a tartalma miatt félnek, hogy megbüntetik őket?

Vagy más oka van? Valakinek erre van rálátása vagy bennfentes információja esetleg?

jún. 22. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Örülnek a kiadók, ha az ismertebb könyveket megvásárolják. A magyarországi könyvpiac igen "sovány", hogy finoman fogalmazzak. De mondhatnám úgy is, hogy érdeklődés hiányában...

Ha széles körben szeretnél a különböző olvasmányokból válogatni, és művelődni, akkor a legjobb szívvel azt tanácsolnám,hogy tanulj meg angolul legalább olyan szinten, hogy egy könyv/regény elolvasása élvezetes legyen.

Szeretem az anyanyelvem! Szerintem a világ egyik leggazdagabb, és leggyönyörűbb nyelve a magyar.... de hát ha egyszer nem jelennek meg minőségi könyvek.....

Lassan már mindenki elmenekül innen...😢

Itt látszódik meg, hogy mennyire tönkre tették az országot, nem csak gazdaságilag, szellemileg első sorban!!!

Ha bármilyen külföldi íróról kérdeznél, a legtöbb embernek halvány fogalma sem lenne róla, hogy ki az, csak nézne bárgyún. De bezzeg azt tudják, hogy az önjelölt, retardált, hulladék tiktokkerek, vagy influenszerek mit osztottak meg pár órája, sokszor még az idősek is! :(

jún. 22. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Nem elég felkapottak a sorozatok ahhoz itthon, hogy elég elérést generáljanak egy új kiadáshoz.

(Pedig adnám, a nagyrészük irreális árakon fut...)

Egyébként a szukits/dáin anno egy ponton elengedte az írónőt, mert az utolsó könyvei túlságosan vallásos irányba mentek el, ezt valahol egyszer le is nyilatkozták. Emiatt nem jelentek meg egy idő után a könyvei, a Lestat herceg ugye teljesen más kiadó (Libri), mert bepróbálkoztak vele, de a mai napig szoktam látni olcsó leárazásokon a kötetet.

Én imádom Rice munkásságát, szerintem zseniális, de tetszik vagy sem, kiment a divatból. Pedig a farkasos sorozatát imádtam, abból is csak egy kötet jelent meg magyarul.

jún. 23. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
A Szukits régen annyira jó kiadó volt. Most meg már csak star wars, alien és társai könyveket adnak ki. :( Már évek óta nem vettem tőlük semmit. De akkor ezek szerint ezek fogynak jobban.
jún. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!