Milyen könyvet ajánlanál nekem?
Figyelt kérdés
A Gyűrűk urákat és a Dan Brown könyveket nagyon szeretem
17/l
jún. 15. 12:07
1/7 anonim válasza:
Larry Niven: Időn kívüli világ
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
2/7 anonim válasza:
Harry Potter,Percy Jackson,Rick Riordan könyvei,39 kulcs,Amy Ewing Ékkő trilógia,Kiera Cass Párválasztó,Anna Banka,Benina könyvei,Leiner Laura
Bocs reggelig sorolható.
Nem ez az első ilyen kérdés
3/7 anonim válasza:
2: Mi sorolható reggelig? Az összes könyv, amit elolvastál?
Mert Gyűrűk urát és Dan Brownt szerető embernek ifjúsági fantasyt és Leiner Laurát ajánlani kissé vicces.
4/7 anonim válasza:
Ha szereted Dan Brown könyveit, akkor esetleg tehetsz egy próbát Steve Berry könyveivel. A Cotton Malone sorozata kicsit hajaz Dan Brown-ra.
5/7 anonim válasza:
3- as... egyáltalán nem attól függ, hogy eddig mit olvasott. Például olvastam a Percy Jacksont, a Harry Pottert is és Leiner Laurától is olvastam már. Mind nagyon tetszett, úgy, hogy ezek teljesen külön műfajok. Majd beleolvas, és eldönti, hogy tetszik-e neki, vagy sem. Ha nem tetszik akkor max. leteszi és nem olvassa tovább. :)
6/7 anonim válasza:
Nyilván nem attól függ, de gondolom nem véletlenül a fenti két szerzőt említette a kérdező.:D
7/7 anonim válasza:
Egy lány nem ilyeneket kellene olvasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!