Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? Szívesen olvasné...

Mit olvassak? Szívesen olvasnék valami romantikus könyvet kikapcsolódásként, de kevés új jelenleg magyarul megjelent könyv nyerte el a tetszésem.

Figyelt kérdés
Olyasmit olvasnék mint Lucy Score - Amit magunk mögött hagyunk című műve, vagy Hannah Grace - Wildfire című alkotása. Tehát romantikusat amelyben vannak nem cringe spicy jelenetek, de nem dark romance és hasonlók és azért van cselekménye is. Valamint nem Twisted sorozat és nem az az egymillió csókos sorozat mivel mindkettőbe beleolvastam és sajnos idegesítettek. Nem bírja a feminista énem. Sajnos off campus és briar u már pipa. De olvasnék valami hot úrról aki esetleg még tiszteli is a főszereplő csajt. Valamint jó lenne ha a mű nem igényelne túl sok fáradságot (mármint hogy megértsem, mint érettségiző diák nincs több kapacitásom jelenleg), de egyben izgalmas is.

#könyv #Lucianrollins #Olvasnek #Nemtetszenekazujkonyvek
jún. 9. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Abbi Glines - Sea Breeze sorozat

Courtney Cole - Megtört lelkek sorozat

J. Lynn - Várok rád sorozat /Első két részt olvastam, a többi nem tudom ugyanolyan jó-e/

Ella Maise - Love & Hate sorozat

Ella Maise - Hozzád ​megyek Jack Hawthorne

jún. 9. 18:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Waaa köszönöm!!
jún. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!