Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudnám reklámozni a...

Hogyan tudnám reklámozni a wattpad könyvem?

Figyelt kérdés
Elkezdtem írni egy könyvet wattpadon, de csak kevés ismerősöm használja az alkalmazást, plusz ezelőtt még nem írtam ott, így őszintén ötletem sincs, hogy érjem el, hogy többen olvassák. Szerintetek?

máj. 30. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, én nem reklámoztam sehogy. Viszont érdekel a munkád, úgyhogy ha gondolod küld el nekem.
máj. 30. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Belépsz amatőr írók, és wattpados írók csoportjaiba a Facebookon - például - és ott hirdetheted.
máj. 30. 22:25
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:
72%

Ja, csak ott mindenki hirdetni akarja a sajátját, megdícséritek egymást, de a közönséghez nem jut el. Javaslom a professzionális mód bekapcsolását a Facebookon, utána tudsz hirdetni. Ez sem tuti siker, de jobb mintha egymás írásait olvasgatnátok. Vagy esetleg tehetsz egy próbát a blog.hu-n.

Ide is belinkelheted.

De amúgy ez kb olyan most mint a blog, kevés embert érdekel.

máj. 30. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Társulj más írókkal, te bétázol nekik, ők meg neked. A közösség meg fog találni.
máj. 31. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tiktok, facebook csoportok, insta. De az aktív jelenlét mindegyik meghatározója viszont.
jún. 1. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pl: Instán szoktam hirdeti őket.
jún. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!