Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyveket miért nem reklámozna...

KisJuc716 kérdése:

Könyveket miért nem reklámoznak a tévében?

Figyelt kérdés
Pár órája egy reklámban sorra olyan embereket mutattak, akik a tévét bámulták, közben meg arról szövegeltek, hogy tévé nélkül nem élet az élet (jó, hát nem pont így fogalmaztak, de na). Ekkor merült fel bennem ez a kérdés, hogy miért nem reklámoznak könyveket -vagy ha nem is konkrétan könyvet, de legalább valami könyváruházat.

2021. nov. 21. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem éri meg nekik anyagilag.
2021. nov. 21. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez is megfordult a fejemben, hogy sokmillióba kerülne a reklám. Jó lenne, ha kapnának támogatást rá (vagy urambocsá', napi egyszer ingyen benyomnák azt a fél percet, szerintem egyik tévécsatorna se menne csődbe tőle).
2021. nov. 22. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De, csődbe menne, ha kertévé, mivel akkor minden mást is ingyen kellene reklámozniuk.
2021. nov. 22. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert ha egész nap könyvet olvasol, azzal nem hozod nekik a lóvét.
2021. nov. 22. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem áll érdekükben. Amúgy aki akar és érdekli úgyis olvas, és megtalàlja azt ami érdekli.

Én magam is könyvmoly vagyok 13 éves korom óta, azaz már majdnem 23 éve. Nincs tévém 10 éve.

A tv csatornáknak az az érdekük, hogy az emberek azokat nézzék. Ennyi a titok.

2021. nov. 22. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Ez amúgy elég szomorú.

#5: én is pont 20 éve lettem könyvfaló :D

2021. nov. 23. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!