Érdemes Dean R. Koontz-tól olvasni?
Különös kérdés lesz, de azért felteszem. Stephen King a kedvenc íróm, és sokszor hozzá hasonlítják Koontz-ot. Én eddig tőle csak egy könyvet olvastam (Kulcs az éjfélhez) és az valahogy nagyon nem tetszett, annak ellenére, hogy imádom a Japán kultúrát.
Az a kérdésem, hogy ez alapján mennyire éri meg esélyt adnom még az írónak? Ha van, melyik könyvének?
Van pár jó könyve, de King-hez azért nem ér fel. Amúgy nagyon önismétlő, erős túlzással, de ha egy könyvét olvastad, akkor mindet.
Amiket én ajánlanék: Virrasztók, Rossz hely, A visszatérő, Rejtekhely, Végsőkig.
Szerintem èrdemes, kicsit valóban önismètlő, de bőven kiemelkedő mèg ìgy is, majdnem az összes könyve megvan.
Nekem az ősellensèg ès az eljövetel a kedvenceim
Én nagyon szeretem a könyveit, megvan mindegyik. Évente egyet el szoktam olvasni. Egyébként Stephen King a kedvenc íróm, tőle is rendszeresen olvasok és teljes a King gyűjteményem is.:)
Persze ők csak a kevesek a sok közül, én nagyon szeretek olvasni, és másoktól is szívesen választok.:) Szépen alakul az itthoni kis házi könyvtáram is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!