Stephen king vagy Dean Koontz?
Dean R. Koontz,nem is tipikusan horror. Lightos-de parázós- pszichotörténetek.
Kedvencem (4-et olvastam) a Hideglelés.
Nálam a TOP 3:
A rossz hely
Égi jel
Végsőkig
King a kedvencem ( főleg a Cujo), + jó minden könyve amit már olvastam, de Dean- t is szeretem nagyon. Mindkét írótól teljes a gyűjteményem.
Dean Koontztól még nem olvastam túl sokat, eddig az Idegenek, és a Hideg tűz a kedvenceim.
Most épp Kingtől a Végítélet-et olvasom. Ha befejeztem, Dean könyvét, a Virrasztók c. regényét tervezem olvasni :) aztán később még idén A sötétség szeme c. könyvét is. Mióta rászoktam, minden évben olvasok tőle is.:)
Nekem Stephen King a kedvenc íróm. Én őt választanám. Dean Koontz-nak még viszonylag kevés művét is olvastam.
Most, hogy így egy csomóan írták, hogy vannak jó könyvei, lehet, hogy tőle is elolvasok majd még egy-két könyvet.
King
Koontz durván ismétli önmagát, túlzással ugyan, de ha egy könyvét olvastad, olvastad mindet. Ami még zavaró, hogy a könyvei világa teljesen fekete - fehér, a jó hibátlan, tökéletes emberi lény, aki a légynek sem tudna ártani, a gonosz pedig maga a született gonoszság. King történetei sokkal árnyaltabbak.
De azért van pár jó könyve: Rejtekhely, A rossz hely, Virrasztók, Végsőkig. Talán még az Idegen emlékek is jó volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!