Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura: Akkor szakítsunk...

Leiner Laura: Akkor szakítsunk vélemény?

Figyelt kérdés
Én őszintén elkezdtem de nem sokáig bírtam, a főszereplő csaj (Lia) kikészített

2024. máj. 11. 23:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#5 és 9 vagyok. A második sorozatban sok poén van, amiken lehet röhögni. Az elsőben nem volt röhögésre való poén
2024. máj. 21. 06:56
 12/16 anonim ***** válasza:
#8, persze, nem kell, hogy ugyanaz a véleményünk legyen:).
2024. máj. 21. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:

~ Egy ravasz tervből kiindulva az indulás első percétől kezdve a legváratlanabb és legőrültebb események történtek meg. Volt itt eltévedésből fakadó téves bulihelyszín, betévedés egy retró rock-kocsmába, visszakerülés a belvárosba, beosonás egy céges bulira, összetalálkozás egy exszel, elhallgatott dolgok napvilágra kerülése, és egyéb pofáraesések. Tehát minden, ami normális körülmények között tutira nem történhet meg. :D Az egész egy őrült rohanást mintázott fel, ami alapján a 11 órát felívelő történet még közbeékelt múltidézéssel sem vált lapossá. Közben pedig rámutatott két komolyabb momentumra. Egyrészről még egy tökéletesnek tűnő pár sem lehet annyira tökéletes. Mindenkinek lehet vaj a füle mögött. Egy ilyen történetrész által és apró káromkodások miatt én ezt nem ajánlanám a legfiatalabb korosztálynak. Másrészről manapság az emberek nagyon idióta módon tudják szétrombolni a saját kapcsolatukat.

Ez a felvonultatott őrület magával sodort az olvasással és 1 hét alatt ledaráltam, ami nálam rekord. Csak a végét tartom hiányosnak vagy túlságosan gyorsan lezártnak. De egyszerűen imádtam, úgyhogy abszolút új kedvenccé vált. :-) Le a kalappal Leiner Laura előtt! ^^

16 éven felülieknek ajánlott. ~

Eredeti időpont: 2015. augusztus 23.

2024. jún. 3. 11:53
 14/16 anonim válasza:
Nem volt rossz, de írt már annál jobb könyvet is. Egyszer mindenképp érdemes elolvasni.
2024. aug. 1. 04:47
 15/16 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az Akkor szakítsunkat, mert nagyon vicces főleg amikor egymást cseszegetik a Norbival. Én nem tudom, ti hogy vagytok, de én nagyon tudok azonosulni Liával. Tetszik a humora és hogy sokkal jobban ki tud állni magáért, mint Reni. De a könyvben a kedvenc részeim 1., amikor a madagaszkáros telefoncsöngővel leleplezi Norbit, 2.,amikor kiakad Lia annak a csajnak és 3., amikor Ákos mindig megjelenik. Az a legviccesebb :D. Nekem szerintem ez az egyik legjobb könyve Leiner Laurának.
2024. aug. 5. 18:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszett!! Szeretem, amikor egy könyvben látható a karakterfejlődés, Lia esetében pedig ez abszolút meg volt. Imádtam, ahogyan szép lassan Lia maga is belátja, hogy ő is hibázott abban a kapcsolatban és neki is ugyanannyi felelőssége megoldani azt, mint Norbinak. Szerintem ez egy nagyon fontos lecke a mindennapi életben is, hogy egy kapcsolat nem csak egy emberen múlik vagy csúszik el. Minden szilveszterkor újra olvasom. :)
okt. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!