Leiner Laura: Akkor szakítsunk vélemény?
~ Egy ravasz tervből kiindulva az indulás első percétől kezdve a legváratlanabb és legőrültebb események történtek meg. Volt itt eltévedésből fakadó téves bulihelyszín, betévedés egy retró rock-kocsmába, visszakerülés a belvárosba, beosonás egy céges bulira, összetalálkozás egy exszel, elhallgatott dolgok napvilágra kerülése, és egyéb pofáraesések. Tehát minden, ami normális körülmények között tutira nem történhet meg. :D Az egész egy őrült rohanást mintázott fel, ami alapján a 11 órát felívelő történet még közbeékelt múltidézéssel sem vált lapossá. Közben pedig rámutatott két komolyabb momentumra. Egyrészről még egy tökéletesnek tűnő pár sem lehet annyira tökéletes. Mindenkinek lehet vaj a füle mögött. Egy ilyen történetrész által és apró káromkodások miatt én ezt nem ajánlanám a legfiatalabb korosztálynak. Másrészről manapság az emberek nagyon idióta módon tudják szétrombolni a saját kapcsolatukat.
Ez a felvonultatott őrület magával sodort az olvasással és 1 hét alatt ledaráltam, ami nálam rekord. Csak a végét tartom hiányosnak vagy túlságosan gyorsan lezártnak. De egyszerűen imádtam, úgyhogy abszolút új kedvenccé vált. :-) Le a kalappal Leiner Laura előtt! ^^
16 éven felülieknek ajánlott. ~
Eredeti időpont: 2015. augusztus 23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!