Szerintetek Collen Hoovednek melyik a legjobb könyve?
Figyelt kérdés
Szerintem nekem ami eddig nagyon bejött az a Ugly Love (Csúf szerelem),November 9.,velünk véget ér (tudom hogy ennek van második része is de az nekem nem annyira jöttbe!)#Velünk kezdődik #Lay la #Minden tökéletesed #Egy nap talán 1,2,3 rész
máj. 8. 17:10
1/1 anonim válasza:
Nem minden könyvét olvastam. Olvastam tőle a Layla, Verity, Túl késő, Csúf szerelem, Velünk véget ér, Velünk kezdődik című könyveket ( tervben van még pár ).
Nagyon nehéz választanom, mindet nagyon szerettem, de ha muszáj lenne csak egyet kiemeljek akkor a Velünk véget ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!