Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tetszik a könyvem? Még...

KönyvmolyUraság kérdése:

Hogy tetszik a könyvem? Még csak két fejezet van, de folyamatosan jönnek újak! Várom a történetbeli kritikákat pl: mennyire izgalmas, felkeltette-e az érdeklődésedet, stb. és a formaiakat is pl: helyesírási hiba. Negatív vélemény is jöhet.

Figyelt kérdés
wattpad.com/myworks/367010994-hajnali-napfény-folyamatban

ápr. 16. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10# Már azt hittem van új rész. A 2. fejezet van még kint mindig, amúgy elolvastam és hagytam kommentet is. 7-es és 9-es vagyok.
ápr. 17. 21:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy értettem kijavítottam a 2. Fejezetet.
ápr. 18. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12# Bocs, de min változtattál? Mert amit én hibának látok, és le is írtam, azt nem látom hogy javítottad volna.
ápr. 18. 07:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Már nem az a vége, hogy elájul. Bővítettem.
ápr. 18. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14# Így már jobb, és jól megfogalmaztad. Viszont a többi, amit írtam, azzal mi van?Felesleges csúnya beszéd, átlagos szó használata, Nevekből adodó szóismétlés, értelmetlen kérdések?

Nem azt mondom, fejlődsz, de ahhoz hogy elérj a csúcsok csúcsára több kell. Sosincs megállás!

ápr. 18. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!