Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket szeretnél...

Milyen könyveket szeretnél idén elolvasni?

Figyelt kérdés

ápr. 7. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Az egész évre vonatkozóan nincs listám, de a közeljövőben ezekre a könyvekre, olvasnivalókra szeretnék sort keríteni: :)

Alan Watts: Járj túl az eszeden!

Szendrei Ádám: Szuperén

Mogyorósy-Révész - Vaskor: Kinek a sorsa? Transzgenerációs örökség a mesékben és a terápiában

Csányi Vilmos-Barát József: Jövőpánik

Fosslien - Duffy: Nehéz érzelmek. Hogyan légy OK, ha a dolgok nem azok

Száz nagyon fontos vers

Édes anyanyelvünk folyóirat

ápr. 7. 21:48
 12/17 A kérdező kommentje:

#9-es: Én inkább letölthető (megvásárolható) képregényként szeretem olvasni a mangákat is. Jók is ezek a képregények! :)

Hű, azt a King regényt még nem is olvastam. :D No, majd sort kerítek akkor arra is.

#10-es: Igen, azért olvasom inkább angolul a képregényeket.

Oké, akkor jön a Harry Potter! :)

Persze, érdekel a kritika. Én is fent vagyok a molyon, bár csak könyvkeresésre használom. No meg a facebook oldalam hirdetésére is készítettem ezt a profilomat itt a molyon.

Itt a profilom, ha szeretnél ismerősnek jelölni. Könyv-Kastély vagyok.

[link]

#11-es: Nagyon jó könyvek! Köszi! :)

ápr. 8. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Bejelöltelek :D
ápr. 8. 19:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Látom. :)
ápr. 8. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Hajjaj, sok tervem van.

Jelenleg az Elfújta a szél c. Margaret Mitchell kötetet olvasom. Mivel 1176 oldal, így ezen kívül ebbe a hónapba már csak egy könyv fér majd bele, Jodi Picoult: Törékeny c könyve val tervben.

Utána májusban Sorsfordító történetek, A farm ahol élünk 5. része, Burnet: Titkos kert, + egy érzelmes klasszikus: Lady Chatterley szeretője, és az új Stephen King: Holly.

Nyári tervek

Outlander 5. rész,

G.R.R.Martin: Tűz és vér,

Szabó Krisztina: Ellopott kívánság

Óramágusok 2. rész ( Natalia Sherba)

Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Harry Potter sorozat 2. kötet

Őszi tervek

Neil Gaiman:Sosehol

Carlos Ruiz Zafón: Szeptemberi fények,

James Herbert: Odú

Jo Nesbo Harry Hole sorozat 2. Rész

Karin Slaughter: A hitetlen

Bronte: Üvöltő szelek

John Grisham: Az utolsó esküst

Darren Shan Démonvilág sorozat 3. rész

December

Outlander 6. rész

Tolkien: Karácsonyi levelek

Kb ezeket terveztem még idén.:)

ápr. 8. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem szoktam előre eldönteni, nyilván vannak, amiket kinézek magamnak, de éves tervet azért nem állítok fel.

Amit idénre kitűztem, hogy Donna Tartt könyveit elolvassam (ez már megtörtént), illetve Italo Calvino és Gabriel García Márquez könyveit mind elolvassam (előbbiét olaszul, utóbbiét spanyolul).

Jelenleg Sylvia Plath-től olvasom a "The Bell Jar"-t (1963), amit Ottessa Moshfegh-től a "My Year of Rest and Relaxation" (2018), Coco Mellors-től a "Frankenstein and Cleopatra" (2022) és Gail Honeyman-től az "Eleanor Oliphant is Completely Fine (2017) fognak követni. Ezután visszatérek a fantasy vonalra, ami valószínűleg R. F. Kuang "The Poppy War" (2018 - 2020) trilógiájával fog kezdődni. Magyarul is többet kéne olvasnom, ehhez elsősorban Szerb Antalt néztem ki magamnak.

Ezek a konkrét tervek, majd elválik, hogy mennyi valósul meg. Nyilván vannak más könyvek is, amik érdekelnének, pláne, hogy idén többet tervezek olvasni, mint tavaly.

24/N

ápr. 8. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Julia Samuel: Családi traumák

Vida Gábor: Senkiháza

Karl Ove Knausgard: Hajnalcsillag

Philip Zimbardo: Életem

ápr. 10. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!