Milyen könyveket szerettek olvasni, és milyet szeretnétek?
Milyen fajta történet az, amit szerettek? Izgalmas, romantikus?
Milyen hosszú könyv számotokra a jó?
A rövid, az nem jó?
Én az önfejlesztő könyveket szeretem, amiből lehet valamit tanulni.
Az ilyen szerelmes, krimis, történetmesélős lányregényekből már kinőttem és időpocsékolásnak tartom.
Alejandró forrón hozzásimult Danairéhához és ágyéka vad lüktetésétől... :D
Kielégületlen emberek, szinglik, tinik az ilyesmiket szeretik.
Az izgalmas sci-fi már az eggyel érettebbek figyelmét kötik le.
A méret meg nem mérvadó, mert nem az alapján fog dönteni az olvasó, de jó, ha nem egy Háború és béke. :)
Én az olyan történeteket szeretem, amik tanító jellegűek, elgondolkodtatnak vagy példát mutatnak.
Nálam is a sci-fi a befutó, de nem szigorúan.
Utoljára Andy Weir től a Hail Mary projektet olvastam, az egyik legjobb könyv amivel valaha is találkorztam.
Más kedvencek:
Rejtő Jenő Piszkos Fred a kapitány
Dennis E Taylor Mi, Bob
James Clavell A Sógun
A trónok harcsa széria is nagyon tetszik
Én sci-fi, és fantasy rajongó vagyok.
A Dűne világának történetei hosszú időre le tudnak kötni. Az első 11 kötet meg is van.
Én úgy veszem észre, hogy engem a könyvekben általában inkább a karakterek ragadnak el.
Velem J.D Robb "halálos" sorozata szerette meg az olvasást. Az első könyv amit olvastam, a bevezetés után egyből egy szórakoztató párbeszéddel nyit a két főszereplő között. Ha a szereplők nem jönnek be egyből, akkor nehéz folytatni a könyvet, még ha érdekes is a sztori. Egyébként ez krimi/romantikus sorozat. Jobban vonzanak az ilyen "mindennapi", valósaghoz közeli történetek.
Egyébként fantasy/sci-fi is érdekel de nekem az kicsit sok, ezért inkább olyat olvasok amihez eleve értek. Star wars, meg trónol harcát néztem sokat, abban a témában rengeteget tudok olvasni, de a dűnét még nem mertem elkezdeni. Szóval hosszú konyvnél is az emészthetőség számít nekem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!