Ha írok egy könyvet egy heroinosról úgy hogy én nem heroinozok viszont jól leírom hogy milyen akkor az felbassza egy heroinos agyát?Vagy ők ezzel úgyse foglalkoznak?
Nem valószínű, hogy olvasással töltenék a tiszta pillanataikat.
Mondjuk nem tudom, hogy fogod tudni úgy jól leírni, hogy fogalmad sincs milyen lehet.
Pl Feldmár is nagyon jól elmondta pedig ő sem próbálta
Amúgy meg úgy van ez ha valaki már elég sok drogot kipróbálgatott intravénásan az kb ha nem is próbálta már elég jól el tudja képzelni.
Szoktam mélyebb témákat elővenni a kézirataimban, amikről nulla tapasztalatom van. A hitelesség érdekében általában kiírok róla egy kérdést ide (a megfelelő kategóriába, nem a könyvekhez), hogy aki tapasztalta, az mit tud róla, hogy érez, stb. Akár neked is lehet ez egy jó ötlet.
Hidd el, sokan írnak az ilyenekhez értelmes választ. Bár a Tini párkapcsolatok kategória kivétel. De az Emberi tulajdonságok nem, odaírhatod, gondolom ez úgy is odatartozik. És ha félsz, hogy heroinos téma, senki nem ír a kérdés alá semmit. Fognak, az alkoholizmusos kérdésem alá is írtak bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!