Milyen témában olvasol szívesebben?
Én csak a szerelmes regényeket nem szeretem
Amit itt felsoroltal a szavazásban, a romantikan kívül minden jöhet.
Én mindent elolvasok, ha fülszöveg alapján érdekes a könyv. De kedvenceim azok, amik tele vannak rejtéllyel és izgalommal.
Amit pedig a jó fülszöveg ellenére se olvasok el az a horror, mert nekem az a műfaj nem annyira tetszik, de ettől lehet jó az a könyv és sokan fogják olvasni, akik benne vannak a horror világában.
7- A blogjaim történetek, legendák. Már két éve írom és eddig van úgy 300 cikk. De folytatom. Címet nem írok, mert reklám lenne és nem ebből a célból írtam a kérdést. Most több időm van.
Köszi a szavazatokat. Eddig is inkább abból a két műfajból volt több, ami jelenleg be van jelölve. 3-Igen, a horror az megosztó. Megpróbálom majd feltüntetni az elején melyik az.
8# 3-as vagyok.
Pedig engem érdekelne a blogod. Érdekesnek tűnik, így a leírtak alapján. Ha más nem, privátban is elküldheted, bár szerintem másokat is érdekelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!