Hol élnétek szívesebben? Csehország vagy Lengyelország?
Figyelt kérdés
Én cseh.2022. okt. 2. 15:37
A kérdező szavazást indított:
Csehország (Prága)
Lengyelország (Varsó)
25 szavazat
2/9 anonim válasza:
Lengyelországban. Jártam már a cseheknél is, és jól is éreztem magam, de a lengyelek összességében sokkal szimpatikusabbak. Varsó pedig az egyik kedvenc városom. :)
3/9 anonim válasza:
Lengyelek mert ők barátok a csehek meg végképp magyargyűlölők.
4/9 anonim válasza:
"Polak, Węgier, dwa bratanki
I do szabli, i do szklanki
Oba zuchy, oba żwawi
Niech im Pan Bóg błogosławi."
5/9 anonim válasza:
Fordítás:
"Lengyel-magyar két jó barát
Együtt harcol s issza borát
Vitéz s bátor mindkettője
Áldás szálljon mindkettőre.")
6/9 anonim válasza:
A lengyelekben taszít a túlzott vallásosságuk és a magyarhoz hasonló politikai kultúrájuk.
7/9 anonim válasza:
A Csehek sokkal toleránsabbak és kulturáltabbak. Ők már igazi nyugat-európaiak. Kevésbé vallási fanatikusok, hivatalosan elismerik a melegek párkapcsolatát, stb..
8/9 A kérdező kommentje:
🇭🇺❤️🇨🇿
🇭🇺🤝🏳️🌈
🇭🇺❌🇵🇱
2022. okt. 3. 19:23
9/9 anonim válasza:
#1 vagyok
Pontosan azért, amit #7 leírt. Nagyon kedvelem Varsót, szép, kedvesek, meg hasonlók, de más odalátogatni 4-5 napra, vagy életvitel szerűen ott élni. Ez nyilván Prágára is igaz, de nekem ilyen szinten szimpatikusabbak a csehek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!